Creativeheads

Reklamebyrå

Reklame – den uinviterte gjesten

Se for deg at du har et hyggelig middagsselskap med vennene dine, og stemningen er på topp. Plutselig kommer det en gjest som du ikke har invitert, men som like fullt forventer å få være med på moroa. Hvordan skulle du ønske at den gjesten oppførte seg? Brautende, høylytt og bare opptatt av seg selv? Stiv, kjølig og formell? En som tar ordet bare for å fortelle en plump vits? Et reklameavbrekk på tv, radio og nett er en slik ubedt gjest. Noen har til og med betalt for at vedkommende skal dukke opp.

Så når det er din merkevare som kommer inn på festen, har du en mulighet til å skape et godt inntrykk, eller å fornærme alle og få en kald skulder. Sørg for å velge et reklamebyrå som kan hjelpe merkevaren din til å bli festens midtpunkt. Det krever litt innsats. Det krever litt mot. I blant krever det å tåle å bli motsagt. Creative Heads er nemlig et reklamebyrå som tror på å snakke til folk som folk. Det gjelder også kundene våre.

Når det er sagt, som reklamebyrå kan vi selvfølgelig også alle bransjebegreper som merkevareplattform, identitet, søkeordoptimalisering, webdesign, Google Ads og CRM. Det skulle liksom bare mangle. Men det handler som alltid å fylle disse med et innhold som er relevant for kundene dine. De bryr seg nemlig ikke om SEO, CPC og ROI. De bryr seg som oftest ikke nevneverdig om merkevaren din en gang. De bryr seg om seg selv, sin situasjon og sin familie. Vår jobb som reklamebyrå blir å gjøre ditt produkt – den uinviterte gjesten – interessant, annerledes og spennende.

Kvinne og mann henger opp lapper på glassvegg

Et annerledes reklamebyrå?

Det skal godt gjøres å finne et reklamebyrå som mener de ikke er annerledes. Et reklamebyrå som ikke påstår at de tenker utenfor boksen. Creative Heads er ikke noe unntak. Vi ligger i alle fall utenfor boksen – på Skjetten i Lillestrøm.

Vårt reklamebyrå har moderne lokaler, og her jobber vi med en god blanding av store og små kunder, som vi hjelper med alt fra salg og merkevarebygging til logodesign og nettsider. Her skapes alt du forventer av et reklamebyrå; annonser, webdesign, søkemotoroptimalisering (SEO) og innlegg til sosiale medier, i tillegg til større oppgaver som landsdekkende kampanjer, kommunikasjonsstrategi og identitet.

Dette er en prosess vi både liker, og forventer, å gjøre sammen med kundene. For selv om vi som reklamebyrå er gode på å skape oppmerksomhet for deg og merkevaren din, så er det tross alt kunden som kjenner seg selv og produktene best. Så samarbeid, dialog og tilgjengelighet er viktige stikkord:

Samarbeid – fordi når man blander din kunnskap som oppdragsgiver, med vår ekspertise på kommunikasjon som reklamebyrå, ja da kan det skje magiske ting.

Dialog – fordi underveis i en prosess må dialogen oss i mellom være tett hele tiden. Er vi på rett vei? Er det dette vi vil si? Et godt reklamebyrå lytter til kundene sine, og gode kunder lytter til reklamebyrået sitt.

Tilgjengelighet – fordi vi er et reklamebyrå utenfor Lillestrøm med flat struktur. Creative Heads er et reklamebyrå der du alltid blir behandlet som en stor kunde. Uansett om du har kontoradresse på Kløfta, Lillestrøm, Oslo, Stockholm eller London. Ring direkte til designeren om typografi, illustrasjoner, layout og farger, eller til den digitale rådgiveren dersom du har spørsmål som handler mer om SEO, Google Ads eller CRM.

Et lite, men spesialisert reklamebyrå

I dag skal det godt gjøres å orientere seg blant absolutt alle tilgjengelige kanaler, selv for et reklamebyrå. En ting er å vite hva som finnes av muligheter i den digitale jungelen. En annen ting er å gjøre det riktige kanalvalget.

Creative Heads leverer løsninger både til trykk og til ulike medier og digitale flater. Her sitter vi med både erfaring og oppdatert kunnskap om hvilken kanalmiks som lønner seg for å få ditt budskap til å utløse en konkret handling som f.eks. et kjøp eller å legge igjen en e-postadresse. Dette er en utfordring som også mange markedsavdelinger kjenner til, og Creative Heads har ved flere anledninger opptrådt som sparringspartner og reklamebyrå for bedrifter som har egne in-house-avdelinger.

Vårt reklamebyrå er fullt av kreative hoder som elsker å jobbe med kommunikasjon, og skape oppmerksomhet for deg og merkevaren din gjennom design, webdesign og innhold, sosiale medier, SEO, strategi, konsepter og reklame.

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Markedsrådgivning

Riktig målgruppe, riktig budskap, riktig kanal, til riktig tid. Facebook, Google Ads, YouTube eller Snapchat? Eller rubrikkannonse i lokalavisen i Lillestrøm? Dette er noe av det våre knallgode rådgivere i vårt reklamebyrå kan hjelpe deg med, så du kan bruke tiden på det du skal være god på; produktet og kundene dine.

Kampanjer

Vi kan utforme og gjennomføre treffsikre kampanjer på alle slags digitale og analoge flater. Med en knallsterk idé i bunn tilpasser vi elementene slik at hver mediekanal utnyttes til fulle.

Webdesign

En god nettside er brukervennlig, fin å se på, relevant og informativ. Den skal tydelig vise din identitet, og være utformet slik at du velges foran en konkurrent. Snakk med oss i Creative Heads tidlig i prosessen med opprettelsen av en ny nettside. Da kan vi som reklamebyrå også hjelpe til med en god struktur.

Design

Hvilket førsteinntrykk ønsker du å skape? Det visuelle uttrykket skaper umiddelbare følelser i alle, og bør være nøye gjennomtenkt og bra utført. Grafisk design, visuell identitet, profilering eller konsept? Uansett, det skal skinne!

Sosiale medier

Sosiale medier er kjempemorsomt, og som reklamebyrå brenner vi for å skape relevant innhold som konverterer. Det finnes en kanal for alle typer målgrupper. Vi hjelper deg å treffe blink!

Annonsering i Google

Google Ads er for mange av våre kunder helt avgjørende for å være synlige, drive salg, trafikk til egen nettside og nettbutikk. Vi hjelper deg med å lykkes på verdens største digitale markedsføringsplattform!

Annonsering på Facebook

Vi setter opp kreative annonser som effektivt når dine målgrupper, og bygger merkevare ved å skape trafikk og konverteringer. Vi vet hvordan vi får kunstig intelligens til å finne de riktige menneskene, enten de er i Lillestrøm eller i Bodø!

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotorer bruker algoritmer for å rangere hvilke nettsider den vil vise først når noen har gjort et søk. For at din bedrift skal bli ansett som mest mulig relevant, må nettsiden være skrudd sammen slik at den spiller på lag med søkemotoren. Den jobben kan du trygt gi til Creative Heads. Les mer om søkemotoroptimalisering

Ekteskap mellom byrå og bedrift

Samarbeidet mellom en merkevare og et reklamebyrå kan gjerne sammenlignes med et forhold. Det er kanskje umoderne, men vi i Creative Heads tror altså på ekteskapet. Det betyr ikke at vi må gifte oss allerede i morgen, men at vi, hvis vi skal bygge noe stort og varig, skal ha som mål at vi skal være sammen lenge og leve lykkelig i landet. Men det er lov å flørte litt først for å se om kjemien er der.

Hvis vi skal beskrive reklamebyrået Creative Heads som en person, så er han en troverdig og generøs gladgutt fra Lillestrøm som respekterer sine medmennesker og har et kreativt perspektiv på livet. Navnet Creative Heads er vi stolte av. Et navn å leve opp til og som setter tonen i vårt kreative reklamebyrå.

Stikk gjerne innom Creative Heads i Hvamsvingen 11A, 2013 Skjetten, rett ved Lillestrøm.

 

Som vi pleier å si:

“Hvorfor du skal jobbe med oss? Vi er jo Creative Heads reklamebyrå, for pokker!”