Creativeheads

Kontekstuell annonsering

Kontekstuell annonsering gjør deg synlig med bannerannonser i relevante artikler i nettavisene. Dette er en veldig effektiv metode for å nå nye mennesker som kan være interessert i det du har å tilby.

Vi leverer nettbutikk med det du trenger

Vi hjelper deg med det kreative

Annonser som kan relateres til artikkelen de blir vist sammen med, blir lagt bedre merke til. I Creative Heads hjelper vi deg å utforme de kontekstuelle annonsene og finne de riktige temaene å knytte annonsene dine mot.

Å knytte ditt produkt- eller tjenesteområde til relevante artikler er svært effektivt for å øke salget.

I tillegg kan du også bygge merkevaren din ved for eksempel å vise samfunnsengasjement. Hva med å vise annonser som fremmer din bærekraftige produksjon i artikler som handler om klima og miljøvern? Det skaper engasjement og gjør deg mer aktuell i mediebildet.

Bruk kontekstuell annonsering til å bygge autoritet på solide plattformer

Creative Heads samarbeider med alle de store norske mediehusene. Du betaler kun når annonsene dine vises i relevante saker i kjente medier som VG, Dagbladet, Aftenposten, Nettavisen og TEK.no. Annonsering i disse mediene er kostbart, men siden du kun betaler for visning i saker som er relevante for deg, blir dette likevel svært kostnadseffektiv markedsføring.

Ønsker du å styrke din merkevare?

Vi hjelper deg med å få en tydelig firmaprofil og produsere innhold som skaper verdi for deg og dine kunder.